Psihoterapia online ajută la rezolvarea traumelor!

Cu toții avem momente traumatizante în viață.  

O traumă psihică se poate activa la orice situație amenințătoare, care pune în pericol viața unui om.

  • a fi martorul unei catastrofe naturale 
  • a lua parte la un conflict armat 
  • a fi abuzat

… toate acestea creează traume. 

Path
Vezi video

Tipuri de traume și la ce trebuie să fii atent

Trauma poate fi de mai multe feluri. O persoană poate trece printr-o traumă existențială atunci când trăiește o experiență copleșitoare, care îi amenință viața. 

De asemenea, există traume activate de pierderi, ca urmare a decesului unei persoane dragi. Sau traume de atașament, în care o persoană nu poate stabili relații sănătoase cu apropiații (mama, soția).

De ce e important să ai sprijin în depășirea unei traume?

Dacă nu este înțeleasă și vindecată, trauma poate avea consecințe devastatoare asupra persoanei traumatizate. În urma traumelor apare sentimentul de rușine, vinovăție, persoana se izolează și apar tentații precum alcoolul sau diferitele adicții.

Ilustrație reprezentând o sesiune de terapie

Cum ajută psihoterapia la rezolvarea traumelor?

Un psiholog poate ajuta persoana traumatizată să discute despre ceea ce i s-a întâmplat. Psihoterapia conferă un mediu sigur, în care oamenii să se autodezvăluie și să-și depășească blocajele.

Cu răbdare, blândețe și cu tehnicile potrivite și sprijinul unui psihoterapeut, oamenii pot ajunge la rezultate pozitive.

Testimoniale

Andra, multumesc frumos pentru tot. Mi-a ramas in gand “orice are o solutie, numai moartea nu..! Zi frumoasa

C. - 44 ani
Pictogramă 5 stele

Terapia m-a ajutat să-mi deschid mintea, mi-a arătat faptul că lucrurile pot fi privite din mai multe unghiuri, cu timpul am renunțat la rigiditate și la oamenii toxici din viața mea.

Ciprian V. - 34 ani
Pictogramă 5 stele

După vreo câțiva ani după ce am suferit o traumă, am avut probleme cu mâncarea, am scăzut mult în greutate, am contactat mulți psihologi, până m-am oprit la Andra. Cu blândețea ei, m-a învățat cum să-mi fac din mâncare un prieten de nădejde, să îmi iubesc corpul așa cum este el.

Lavinia E. - 26 ani
Pictogramă 5 stele

După doar prima întâlnire, am ajuns să recomand platforma asta Psiholog.ro. Mulțumesc pentru rezolvarea promptă a problemelor mele cu stresul și fricile.

Claudiu - 32 ani
Pictogramă 5 stele

Terapeuții noștri au experiență în diverse probleme

Cum funcționează platforma Psiholog.ro

icon-poll

Înregistrează-te!

Te înregistrezi doar cu e-mailul, primești un e-mail cu un link securizat de login către platformă, te programezi și la ora programată te loghezi pe platformă și intri in contact direct din contul tău cu psihologul ales la ora programată!

icon-timetable

Te programezi la un terapeut

Vezi programul psihoterapeuților și detalii despre aceștia, iar în funcție de disponibilitatea psihologilor și preferințele tale, poți alege ziua și ora ce ți se potrivește, efectuezi plata sedinței, si astfel confirmi programarea.

icon-webcam

Începi terapia online

La data și ora programată dă click pe linkul din e-mail primit după înregistrare, loghează-te în contul tau și începe să lucrezi cu psihoterapeutul tău pe problemele ce te frământa.
Confidențial, rapid și sigur!