Avatar - Staicu Ramona
4 ani

Staicu Ramona

Ceea ce face deșertul frumos este că ascunde undeva o fântână…
150 Ron/ședință
Programează-te acum

Studii

Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Cluj-Napoca
Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Tehnici psihologice pt. controlul comportamentului şi dezvoltarea potenţialului uman

Formare psihologică

Psihologie cognitiv-comportamentală
Terapia schemelor

Metode și tehnici utilizate

Tehnici experimentale
Tehnici de rrespirație
Restructurare cognitivă
Terapia doliului

Descriere personală

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în CBT și Schema Therapy.

Facultatea de psihologie și masterul în același domeniu, au fost pentru mine o experiență profund binefăcătoare, pe care consider potrivit să o împărtășesc.

Valorile mele, vizibile în statutul meu de monahie, sunt doar ale mele și nu consider potrivit să le împărtășesc în terapie. Desigur, putem avea aceeași perspectivă pe această dimensiune, caz în care, includerea acesteia în terapie poate constitui o resursă importantă pentru tine.

Oricum, în terapie, odată ce alegi să lucrăm împreună, interesul meu este interesul tău, oricine vei fi, indiferent de valorile tale, pe care eu înțeleg să ți le respect.

În cazul în care ai nevoie și dorești să urmezi un proces terapeutic iar aspectul financiar reprezintă un obstacol pentru tine în calea acestui demers, putem discuta acest lucru, astfel încât să găsim soluția potrivită situației tale. În același timp, te asigur de strădania mea profesională în a te ajuta să-ți depășești dificultățile prin cele mai potrivite metode și tehnici terapeutice

Psiholog specializat și acreditat de

logo colegiul medicilor

Cu ce te pot ajuta

anxietate
depresie
burnout
insomnie
stres
incredere scăzută
singurătate
tristețe
furie
traumă