Avatar - Delia Danea
3 ani experiență
(3)

Delia Danea

Sunt psiholog cu formare de bază cognitiv-comportamentală. Parcursul meu educațional s-a îmbogățit. atât la nivel teoretic cât și practic, cu un...
250 RON/ședință
Programează-te acum

Studii

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - UBB Cluj Napoca

Formare psihologică

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Metode și tehnici utilizate

Restructurare cognitivă
Tehnici de respirație
Mindfullness
Terapia doliului

Descriere personală

Sunt psiholog cu formare de bază cognitiv-comportamentală. Parcursul meu educațional s-a îmbogățit. atât la nivel teoretic cât și practic, cu un program de formare în Psihoterapia Familiei – „o abordare centrată pe dezvoltare de competențe și dovezi validate științific“ sub îndrumarea unei echipe de psihoterapeuți minunați în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie, acreditată de Colegiul Psihologilor din România.

De asemenea experiența mea profesională s-a îmbogățit prin colaborarea cu Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj Napoca în două proiecte de impact în comunități: 1. Proiectul ”Seri Pozitive” pe care l-am coordonat la nivel național în 10 orașe , un proiect al cărui scop este crearea unui cadru de întâlnire și socializare cu discuții conduse de speakeri cu experiență în domeniul dezvoltării personale și autocunoașterii. 2. Evenimentul ”Sărbătorește-ți viața” – evenimentul promovează o atitudine pozitivă în faţa dificultăţilor vieţii.

Am continuat să-mi extind aria de interes abordând ca voluntar problematica abuzului și a violenței domestice într-un grup de inițiativă local susținut în colaborare cu Asociația A.L.EG. din Sibiu.

Dincolo de formările profesionale, pot să fiu pentru tine un ghid ce te îndrumă să privești, dintr-o altă perspectivă viața, schimbările care vin spre tine sau pe care alegi să le faci conștient, atunci când nu te mai simți împlinit/ă.

Psiholog specializat și acreditat de

logo colegiul medicilor

Cu ce te pot ajuta

Anxietate
Burnout
Depresie
Stres
Încredere scăzută
Tristețe
Singurătate
Furie
Motivație
Traumă
Abuz
Dependență