Cum funcționează Psiholog.ro

icon-poll

Completezi un chestionar

Ne ajută să înțelegem mai bine nevoile tale, pentru a vedea ce tip de terapie ți se potrivește. Toate informațiile sunt confidențiale!

icon-timetable

Te programezi la un terapeut

Vezi programul psihoterapeuților și detalii despre aceștia, iar în funcție de disponibilitatea și preferințele tale, poți alege ceea ce ți se potrivește. Confirmarea programării o realizezi direct din platformă.

icon-webcam

Începi terapia

Începi să lucrezi cu psihoterapeutul tău pentru a-ți rezolva problemele. Depinde doar de tine să faci un prim pas in procesul de transformare. Viața ta e pe cale să se transforme, tu alegi când începi! 

Informații utile despre psihoterapie

icon-bullet-arrow

Care sunt beneficiile psihoterapiei?

Psihoterapia este un proces prin care vei construi împreună cu psihoterapeutul tău ipoteze și soluții. Este o colaborare continuă bazată pe înțelegere, în urma căreia vei dobândi abilități pentru dezvoltarea personală, vei învăța să privești viața din mai multe perspective, vei îmbunătăți stima de sine, vei gestiona mai ușor emoțiile neplăcute. vei lua decizii mai bune. Vei înțelege de unde provin blocajele emoționale, traumele și le vei depăși,

icon-bullet-arrow

Cui se adresează psihoterapia?

Persoanelor care suferă de depresie, anxietate, probleme de cuplu și familie, tulburări de comportament, traume emoționale, dependențe, orice alte tulburări de somn, psihosomatice, alimentare. Dar psihoterapia ajută și pe cei cu stimă de sine scăzută, sentimentul de insuficiență, (nu pot, nu sunt suficient de bun, nu merit).

icon-bullet-arrow

Cum te ajută psihoterapia?

Psihoterapia este un proces bazat pe relația terapeutică prin care vei construi împreună cu psihoterapeutul tău ipoteze și soluții. Este o colaborare continuă bazată pe înțelegere, în urma căreia vei dobândi abilități pentru dezvoltarea personală, vei învăța să privești viața din mai multe perspective, vei îmbunătăți stima de sine, vei gestiona mai ușor emoțiile neplăcute. vei lua decizii mai bune.

icon-bullet-arrow

Ce trebuie să știi înainte să te programezi?

Înainte de prima ședință te-ar ajuta dacă ti-ai adresa câteva întrebări simple: Cum mă simt acum pe o scară de la 1 la 10, în care 1 inseamnă extrem de rău, iar 10 înseamnă foarte bine? Care sunt principalele probleme cu care mă confrunt? Ce mi-aș dori să rezolv cu ajutorul terapiei? Ce obiective imi propun? Care sunt așteptările mele în urma procesului de terapie? Notează-ți răspunsurile la aceste întrebări și discută cu specialistul nostru.

icon-bullet-arrow

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de orice informație suplimentară sau vrei să te ajutăm cum alte detalii, ne poți contacta oricând la adresa de email info@psiholog.ro.

icon-bullet-arrow

Ce altceva mai trebuie să știi?

Psihoterapeutul este specialistul care îți ghidează pașii, din umbră, munca îți aparține, așadar este posibil ca la finalul ședinței de terapie să primești teme pentru acasă, cu scopul de a te ajuta să rezolvi mai eficient problemele care te destabilizează. Dacă te implici activ în procesul de vindecare, vor aparea și rezultatele dorite.

Ilustrație reprezentând o sesiune de terapie

Regăsește echilibrul
în viața ta

Te invităm într-o călătorie transformațională, alături de un specialist, la alegerea ta, unde vei reuși să-ți regăsești echilibrul pe toate planurile din viața ta!